Huurincasso

Als een huurder de huur niet meer betaald, dan is dat vervelend voor u als verhuurder. U heeft al meerdere keren de huurder gevraagd om een betaling te doen, helaas zonder gewenst resultaat.

Specialist in huurincasso

Wij hebben voldoende kennis en expertise in huis op het gebied van huurachterstanden bij particuliere- en zakelijke verhuur. Het Nederlandse huurrecht kent een zeer uitgebreide wettelijke regeling die voortdurend in beweging is. Huurvorderingen vereisen daarom een zorgvuldige aanpak, omdat er regelmatig juridische geschillen ontstaan tussen huurder en verhuurder.

Huurincasso vormt een bewezen oplossing

Vastgoedbeheerders, beleggingsmaatschappijen, institutionele beleggers en makelaars maken gebruik van huurincasso, maar ook voor veel particuliere beleggers vormt dit de oplossing als het op innen van achterstallige huurpenningen aankomt. Het rechtelijk Invorderings Bureau kunt u inschakelen in zowel het minnelijke als het juridische traject.

Deskundig juridisch advies op het gebied van huurrecht

Onze incassojuristen beheersen het huurrecht tot in de puntjes. Of het nu professionele verhuur of particuliere verhuur betreft, stabiele huurinkomsten en een gezonde cashflow zijn essentieel voor uw liquiditeit. Onze specialisten zijn een vraagbaak op alles wat met vastgoed en verhuur te maken heeft.

De voordelen van RIB

  • effectief incassotraject
  • Snel uw cashflow weer in balans
  • Verbetering betalingsmoraal huurder
  • Indien gewenst ontbinding huurovereenkomst
  • Deskundig advies gericht op rendement op uw vastgoed

Schakel ons in

Wilt u ons inschakelen voor het incasseren van uw huurvordering? Maak dan een afspraak. Bel ons dan op telefoonnummer 085 – 130 42 90 of mail ons op huurachterstand@ribincasso.nl

WordPress PopUp Plugin
×