Hét incassobureau voor tandartsen

Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau

RIB Incasso is een landelijk operend full service incassobureau die volwaardige ondersteuning biedt bij uw eigen herinnering – en aanmaningstraject. Met het oog op behoud van klanten en een juridisch verantwoorde, transparante en persoonlijke benadering, is RIB Incasso succesvol in het vakkundig innen van openstaande vorderingen. Middels onze ruime ervaring en complete ontzorgende dienst- verlening vormen wij een interessante zakenpartner voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Heldere communicatie en transparantie gedurende uw dossierbehandeling vormt voor RIB Incasso de essentie van wederzijds vertrouwen.

Hét incassobureau voor tandartspraktijken

Als tandarts wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de betaling van een nota van één van uw klanten. Toch hebben veel tandartsen het probleem dat klanten de tandartsnota weigeren of (veel) te laat betalen. Heeft u als tandarts of als tandartspraktijk hier ook last van? Dan kan het helpen om een incassobureau of debiteurenbeheer in te schakelen. RIB Incasso kunt u deze zorgen gemakkelijk en op een professionele manier ontnemen. Maar waarom kiest u voor RIB incasso om uw debiteuren- beheer of incasso’s te verwerken?

Met oog en respect voor uw klanten

RIB Incasso staat betekent om zijn unieke en respectvolle manier van het behandelen van debiteuren. Het behouden van een goed imago voor tandartsen is een must. Wij zullen dit dan ook te allen tijde bewaken en zorgen dat de relatie behouden kan worden. Tevens heeft u 24/7 inzage in uw dossiers en hebben wij een hoge successcore van 92%.

Download onze brochure

×