Incassobureau voor Tandartsen 

Hét incassobureau voor tandartspraktijken

Als tandarts wilt u zich geen zorgen hoeven maken over de betaling van een nota van één van uw klanten. Toch hebben veel tandartsen het probleem dat klanten de tandartsnota weigeren of (veel) te laat betalen. Heeft u als tandarts of als tandartspraktijk hier ook last van? Dan kan het helpen om een incassobureau of debiteurenbeheer in te schakelen. RIB Incasso kunt u deze zorgen gemakkelijk en op een professionele manier ontnemen. Maar waarom kiest u voor RIB incasso om uw debiteurenbeheer of incasso’s te verwerken?

 

Met oog en respect voor uw klanten

RIB Incasso staat betekent om zijn unieke en respectvolle manier van het behandelen van debiteuren. Het behouden van een goed imago voor tandartsen is een must. Wij zullen dit dan ook te allen tijde bewaken en zorgen dat de relatie behouden kan worden. Tevens heeft u 24/7 inzage in uw dossiers en hebben wij een hoge successcore van 92%.

 

Hulp aan ouders 

RIB incasso biedt hulp aan de ouders van kinderen die bij u op het kinderdagverblijf zitten. Wij helpen de ouders met het aanvragen van kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst. Dit kan een heel vervelend en ingewikkeld proces zijn. Daarom nemen wij dat graag voor de ouders uit handen. Hiermee zorgen wij ervoor dat wij niet alleen u blij maken maar ook de ouders van de kinderen. Wij zorgen ervoor dat je als ouder geen vervelende aanslag krijgt aan het einde van het jaar door de kinderopvangtoeslag. 

 

Laat u kosteloos adviseren

Laat u nu overtuigen door een kosteloos adviesgesprek en voorkom zorgen over onbetaalde of te laat betaalde nota’s.

Wilt u meer weten over het incassotraject voor uw tandartspraktijk? Bel dan naar 085 130 4290 of stuur een e-mail naar info@ribincasso.nl. Wilt u zich direct inschrijven bij RIB incasso? Dat kan via de onderstaande knop.

Gemakkelijk online uw praktijk inschrijven.
×