Incasso

“Menig onderneming heeft te maken met klanten die niet of niet tijdig betalen. Dit alles consumeert onnodig kostbare tijd, energie en kapitaal. U wilt echter gelijktijdig uw klanten niet verliezen gezien deze een groot deel van uw omzet bepalen. De oplossing? Besteed uw incasso en debiteurenbeheer aan één deskundige partner. RIB Incasso biedt een compleet pakket aan resultaatgerichte diensten om u te ondersteunen in het voorkomen, minimaliseren en effectief behandelen van uw aanmaningstraject.

Maatschappelijk verantwoord incasseren

RIB incasso staat voor het maatschappelijk verantwoord incasseren. Hetgeen inhoudt dat wij altijd rekening houden met iemands persoonlijke situatie. Kan een schuld niet in één keer betaald worden? Dan is er altijd ruimte voor een op maat gemaakte regeling. Indien wij signaleren dat iemand problematische schulden heeft wijzen we debiteuren door naar de schuldhulpverlening instanties. Problematische schulden kunnen immers vaak niet door de persoon zelf worden opgelost en vroegtijdige signalering helpt bij het voorkomen van (nog) meer schulden.

Daadkracht met een gepaste toon

RIB incasso hanteert Verschillende methodes om in contact te komen met uw debiteuren. Door intensieve, maar gepaste communicatie met uw debiteuren weten wij snel de achterliggende reden van de uitblijvende betaling te achterhalen en samen met uw debiteur aan een oplossing te werken.

Ons proces

RIB incasso heeft een eigen effectieve en klantvriendelijke methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s van uw debiteuren. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u onderstaand op een rijtje gezet.

Kosteloos advies per telefoon

×