Specialist in Incasso

Voor kinderdagverblijf en gastouderbureau

 

Uw kinderdagverblijf zonder zorgen

U probeert incasso maatregelen zo veel mogelijk te voorkomen. Helaas valt dit nooit geheel uit te sluiten. Op het moment dat uw debiteur niet meer op aanmaningen reageert komt het moment dat u de volgende stap moet zetten om uw rekening te incasseren. Vervelend, want dit soort situaties kosten extra werk, tijd en moeite. Wij nemen deze zorg uit handen zodat u zich kunt richten op de corebusiness, kinderopvang.

 

Welke problemen lossen wij op?

  • Ouders betalen structureel te laat.
  • U krijgt geen contact meer met ouders of verzorgers.
  • De kinderopvangtoeslag wordt voor iets anders gebruikt.
  • Ouders verhuizen naar het buiteland en er is geen contact meer
  • De ouders zijn gescheiden en maken ruzie wie de kinderopvang moet betalen
  • Doordat ouders de Nederlandse taal niet goed beheersen is de aanvraag voor de belastingdienst verkeerd ingevuld

Succesvol incasseren

RIB Incasso staat betekent om zijn unieke en respectvolle manier van het behandelen van debiteuren. Het behouden van een goed imago voor uw kinderdagverblijf is een must. Wij zullen dit dan ook te allen tijde bewaken en zorgen dat de relatie behouden kan worden. Tevens heeft u 24/7 inzage in uw dossiers en hebben wij een hoge successcore van 92%.

 

Minnelijk traject

Door onze intensieve benadering merken wij dat veel debiteuren weer gaan reageren. Zodra er communicatie is kunnen wij of de schuld direct incasseren of een betalingsregeling afspreken. Wij zien er nauwlettend op toe dat vordering binnen korte tijd worden voldaan en dat de betalingsregelingen worden nagekomen. Betaalt de debiteur niet op de afgesproken datum; dan gaan wij wederom contact maken. Dit proces blijven wij herhalen tot de volledige schuld is voldaan.

 

Toeslagdienstverlener

Rechtelijk invorderings bureau is al geruime tijd officiële toeslagendienstverlener van de Belastingdienst. Dit betekent dat wij de ouder(s) en/of verzorger(s) van onze klanten gratis helpen met het aanvragen en/of wijzigen van de kinderopvangtoeslag.

 

Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze brochure.

 

Speel de video af

WordPress PopUp Plugin
×