Trainingen

Je wilt geen renteverlies lijden en ook de cashflow moet niet in gevaar worden gebracht. daarom wil je elk betalingsrisico uitsluiten. logische, maar hoe leid je een effectief en verantwoord credit management beleid en hoe verander je het betaalgedrag van je klanten zonder de relatie op het spel te zetten? Tijdens deze training gaan we je uitleggen hoe je op een effectieve manier je klanten benadert . 

Credit Management Training

De telefoon is een toegankelijk en nuttig instrument om openstaande vorderingen te incasseren, maar hoe kun je je boodschap effectief overbrengen? Tijdens deze training gaan we je uitleggen hoe je op een effectieve manier je debiteuren benadert! 

Consultancy

Consulting is een tool voor het bereiken van prestatieverbeteringen, door innovatieve oplossingen aan te reiken voor problemen in de bedrijfsvoering bij cliënten. Dit door het leveren van expertise, kennis en inzicht op het gebied van strategische bedrijfsplanning, verbeteren van de operationele bedrijfsprocessen, informatietechnologie en de praktische toepasbaarheid hiervan.

 

Wil je meer weten of een training boeken? Neem direct contact op. Je kunt ook een vraag stellen via WhatsApp of bel direct naar 085-1304290

×