Welkom bij RIB Incasso!

Jong en Innovatief

Sociaal verantwoord incasseren

Persoonlijk

Over RIB Incasso

 RIB incasso is een jong innovatief landelijke opererend incassobureau dat volwaardige ondersteuning biedt bij uw incasso-traject. Met het oog op behoud van klanten en een juridische verantwoorde en persoonlijke benadering is RIB incasso succesvol op het gebied van openstaande vordering innen.

RIB incasso stuurt aan op het minnelijke traject, waarbij wij op een menselijke manier en zonder tussenkomst van de rechter incasseren, zodat de debiteur niet verder in de problemen komt. Daarnaast handelt RIB binnen de kaders van de wet-en regelgeving, AVG en Wet incassokosten. Met respect voor de gedragscodes van de incassobranche hebben integriteit, privacy en betrouwbaarheid onze focus.

Onze intensieve benadering is bewezen effectief. Zodra wij in communicatie zijn met uw debiteur kunnen wij de schuld direct incasseren of een betalingsregeling treffen. Vervolgens zien wij er nauwlettend op toe dat vorderingen binnen korte tijd worden voldaan en dat betalingsregelingen worden nagekomen. Betaald de debiteur niet op de afgesproken datum? Dan nemen wij wederom contact op. Gedurende dit proces blijven wij herhalen totdat de volledige schuld is voldaan.

Heeft u vragen?

Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op!

Onze missie

RIB Incasso heeft de ambitie om de meest toonaangevende partner te zijn op het gebied van incasso en debiteurenbeheer. Dit willen wij realiseren door op duurzame wijze de belangen van zowel de opdrachtgever als de debiteur te behartigen door een complete en ontzorgende dienstverlening aan te bieden. Hierbij vormen onze maatwerkoplossingen een essentieel onderdeel van het incassotraject.

Onze visie

RIB Incasso onderscheidt zich van andere organisaties door een eigentijdse en ondernemersgerichte aanpak. Wij vinden het van groot belang dat ondernemingen zich uitsluitend dienen te concentreren op de kerntaken van het bedrijf. RIB Incasso ondersteunt u in een gezonde financiële bedrijfsvoering door scherp te waken over opgestelde betaaltermijnen zonder verdere juridische stappen te ondernemen.

×