Incassobureau voor Kinderdagverblijven

Hét incassobureau voor kinderdagverblijven

Als kinderdagverblijf wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over de betaling van de ouders. Toch hebben veel kinderdagverblijven het probleem dat ouders de kinderdagverblijfnota weigeren of (veel) te laat betalen. Dit kan uw kinderdagverblijf in (grote) problemen brengen.
Naast het feit dat dit kan zorgen voor financiele problemen voor uw
kinderdagverblijf kan het verlies van vertrouwen een grote rol spelen.
Heeft u als kinderdagverblijf hier ook last van? Dan kan het helpen om een
incassobureau of debiteurenbeheer in te schakelen. RIB Incasso kunt u deze zorgen gemakkelijk en op een professionele manier ontnemen. Wij kunnen u op veel verschillende manieren worden ingezet. RIB Incasso helpt u graag met uw kinderdagverblijf.

Met oog en respect voor uw klanten

RIB Incasso staat betekent om zijn unieke en respectvolle manier van het behandelen van debiteuren. Het behouden van een goed imago voor uw kinderdagverblijf is een must. Wij zullen dit dan ook te allen tijde bewaken en zorgen dat de relatie behouden kan worden. Tevens heeft u 24/7 inzage in uw dossiers en hebben wij een hoge successcore van 92%.

Laat u kosteloos adviseren

Laat u nu overtuigen door een kosteloos adviesgesprek en voorkom zorgen over onbetaalde of te laat betaalde nota’s.

Wilt u meer weten over het incassotraject voor uw kinderdagverblijf? Bel dan naar 085 130 4290 of stuur een e-mail naar info@ribincasso.nl. Wilt u zich direct inschrijven bij RIB incasso? Dat kan via de onderstaande knop.

Gemakkelijk online uw kinderdagverblijf inschrijven.

Speel de video af

×