Uw partner in creditmanagement

Bij RIB Incasso begrijpen we dat het innen van openstaande vorderingen een uitdagende taak kan zijn. Daarom hebben we een unieke aanpak ontwikkeld die ons onderscheidt van de rest. Wij combineren geavanceerde technologie met jarenlange ervaring om het incassoproces zo efficiënt en effectief mogelijk te maken.

Meer dan 17000 tevreden klanten

Z

Ervaren juristen

Z

NO CURE NO PAY

Z

Slagingspercentage 94%

Z

Direct actie

Z

Wij geven niet op

Menselijke Benadering

Waarom Kiezen voor RIB Incasso?

Bij RIB Incasso staat de mens altijd centraal. Wij behandelen zowel onze klanten als hun debiteuren met respect en begrip. Onze ervaren professionals luisteren naar uw verhaal en werken samen met u aan een passende oplossing. We streven ernaar om elke situatie met zorg en aandacht te benaderen, zodat alle betrokkenen zich gehoord en begrepen voelen.

Snelle en Doortastende Actie

Bij RIB Incasso onderscheiden wij ons door onze snelle en doortastende aanpak. Stel je voor: zodra uw vordering bij ons binnenkomt, gaan we meteen aan de slag. Onze incassospecialisten sturen direct aanmaningen via post, telefoon, e-mail en sms om snel contact te leggen met de debiteur. We gebruiken verschillende kanalen om ervoor te zorgen dat de boodschap aankomt en er snel actie wordt ondernomen.

Onze flexibele communicatie en directe actie zorgen ervoor dat we efficiënt en effectief kunnen optreden, zodat u zo snel mogelijk uw geld ontvangt. Bij RIB Incasso laten we geen tijd verloren gaan en zetten we alles op alles om uw vordering te innen.

Resultaatgericht en Efficiënt

Onze aanpak is erop gericht om zo veel mogelijk succes te behalen bij het innen van openstaande vorderingen. We gebruiken beproefde technieken en strategieën die in de praktijk hebben bewezen effectief te zijn. Onze incassospecialisten zijn getraind om elke situatie grondig te analyseren en de beste benadering te kiezen om de betaling te verkrijgen.

Gratis advies van onze professionals

Ervaren Professionals

Ons team bestaat uit zeer ervaren incassospecialisten die niet alleen kennis van zaken hebben, maar ook de menselijke kant van incasso begrijpen. Zij zetten zich in voor uw succes en zorgen ervoor dat elke zaak zorgvuldig en met respect wordt behandeld.

Moderne Technieken

Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en software om onze incassoprocessen te optimaliseren. Dit omvat geavanceerde incasso- en klantbeheersystemen die ons in staat stellen om snel en nauwkeurig te werken. Onze systemen helpen ons bij het bijhouden van betalingen, het beheren van communicatie met debiteuren en het analyseren van gegevens om de meest effectieve incassostrategieën te bepalen. Door technologie te integreren in onze processen, kunnen we sneller en efficiënter handelen dan traditionele methoden toestaan.

Maatwerkoplossingen

Elke klant en elke vordering is uniek, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en ontwikkelen een incassoplan dat past bij uw eisen en doelen. Of het nu gaat om een kleine onderneming met een enkele vordering of een groot bedrijf met meerdere complexe incasso’s, wij zorgen voor een aanpak die het beste bij u past.

Voordelen van Onze Diensten

Z

Ervaren juristen

Z

Expertise

Z

Persoonlijke Benadering

Z

Geavanceerde Technologie

Z

Volledige Dienstverlening

Z

Transparantie en Rapportage

Alles Onder Één Dak ___

Advocaten

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in incassorecht en bieden juridisch advies en vertegenwoordiging in de rechtbank. Ze zorgen ervoor dat uw zaken wettelijk waterdicht zijn en staan u bij in alle juridische stappen, van het indienen van een dagvaarding tot het voeren van gerechtelijke procedures.

Deurwaarders

Onze deurwaarders spelen een cruciale rol in het incassoproces. Zij zijn verantwoordelijk voor het officieel betekenen van juridische documenten, zoals dagvaardingen en vonnissen, en het uitvoeren van gerechtelijke bevelen. Dit kan onder meer beslagleggingen en ontruimingen omvatten.

Incassospecialisten

Onze incassospecialisten zijn getraind om efficiënt en respectvol met debiteuren om te gaan. Zij gebruiken de nieuwste software om betalingsgedrag te analyseren en potentiële problemen vroegtijdig te herkennen, zodat ze proactief actie kunnen ondernemen.

Debiteurenbeheerders

Onze debiteurenbeheerders helpen u bij het optimaliseren van uw debiteurenportefeuille. Ze zorgen voor een gestructureerd beheer van openstaande facturen en bieden inzichtelijke rapportages, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw vorderingen.

Onze experts staan klaar om u te helpen

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

1 + 11 =

Rib incasso