RIB Incasso - Beslaglegging

Komt u dagelijks in aanraking met klanten die hun onbetaalde facturen niet voldoen? Rib incasso staat klaar om u te assisteren. Wanneer uw klant weigert te betalen tijdens een incassoproces, kunt u bij RIB incasso terecht. In dat geval kunnen wij een deurwaarder inschakelen om beslaglegging te regelen. Maar hoe verloopt dit proces precies? En wat zijn de bevoegdheden van een deurwaarder? Wij verschaffen u de benodigde informatie.

Z

Slagingspercentage van 94%

Z

Juridische Expertise

Z

Uw debiteur betaalt de incassokosten

Z

Duidelijke tarieven, geen verborgen kosten

Z

Persoonlijke aanpak

Z

Vaste casemanager

Persoonlijk advies over u onbetaalde factuur of lening?

Wat houdt beslaglegging in?

Beslaglegging wordt toegepast bij debiteuren of personen die hun betalingsverplichtingen niet nakomen. Indien zij na herhaalde aanmaningen nog steeds niet aan hun factuurverplichtingen voldoen, kunnen we via een deurwaarder beslag laten leggen op de eigendommen van de betreffende persoon. Dit is uitsluitend mogelijk met een gerechtelijk vonnis, een dwangbevel of een beschikking. Tijdens een beslaglegging stelt de deurwaarder een lijst op van de bezittingen van de debiteur met als doel deze te verkopen.

Hoe werkt beslaglegging bij RIB Incasso

Bent u geconfronteerd met een situatie waarin een debiteur niet in staat is of weigert te betalen? Dit is helaas een onplezierige situatie waar velen mee te maken krijgen. RIB Incasso staat klaar om u te assisteren bij het incassotraject, zodat u alsnog uw openstaande bedrag kunt ontvangen. Het betrekken van een deurwaarder kan een onderdeel zijn van dit incassoproces. Via RIB Incasso heeft u de mogelijkheid om een deurwaarder in te schakelen voor het incassotraject. Gezamenlijk met u ondernemen wij juridische stappen om de debiteur op te roepen voor een gerechtelijke procedure.

Cashflow verbeteren? wij starten vandaag nog

Klanten vertellen over RIB incasso

Inmiddels hebben wij al meer dan 17.000 klanten geholpen met incassozaken. 

Leo Hoogendijk
Leo Hoogendijk
2024-05-17
Goed en snel. Na mijn probleem uitgelegd te hebben zijn ze direct aan de slag gegaan. Duidelijke wekelijkse rapportage en tonen initiatief. Probleem opgelost, volledig dankzij RIB Incasso B.V.
Halil Yilmaz
Halil Yilmaz
2023-10-17
Uitzonderlijke service van RIB Incasso! Vanaf het moment dat we onze zaak aan hen toevertrouwden, waren ze razendsnel en ontzettend persoonlijk in hun aanpak. Ze namen de tijd om alle details door te nemen, en het was duidelijk dat ze altijd voor het uiterste gaan om resultaten te behalen. Als je op zoek bent naar een incassobureau dat daadwerkelijk doet wat het belooft, kijk dan niet verder. RIB Incasso is de keuze voor jou.
Bas Loodgieter
Bas Loodgieter
2023-07-20
Zowel een incassotraject alsmede een eventueel benodigd vervolgtraject worden door RIB Incasso op professionele wijze en zeer doelmatig uitgevoerd. Sterke punten: Professioneel, resultaatgericht, doelmatig, goed bereikbaar, snelle feedback, vasthoudend. Zeker een aanrader!!! Bedankt, toppers?
M Moolkeea
M Moolkeea
2023-07-06
Top service ... eerlijk en netjes afgehandeld
Dirk-Jan Mooiman
Dirk-Jan Mooiman
2023-04-25
Reageert snel op ingediende zaak. Ik had snel mijn te vorderen factuur terug en zeer vriendelijke geholpen. Zeker een aanrader!!
Straw Feddy
Straw Feddy
2023-04-12
Enorm goed geholpen van begin tot eind! Oprecht en vooral eerlijk bedrijf. Erg tevreden !
Melanie Stigter
Melanie Stigter
2023-04-12
Ik ben zeer tevreden over de professionele werkwijze van RIB. Wij zijn zeer goed geholpen door een betrokken werknemer.
Sanjay Haverkort
Sanjay Haverkort
2023-03-07
Erg fijne dienstverlening en top communicatie. Het proces fijn verlopen afgehandeld. Zeker een aanrader.
Jeroen Roggeveen
Jeroen Roggeveen
2023-03-06
Incompetent bedrijf. Ik doe er geen zaken meer mee.
Daniek Bakker-Gijzen
Daniek Bakker-Gijzen
2022-06-29
Super service!! Eindelijk een incassobureau waar we ons geld zien in plaats van alleen maar betalen. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar.

Onze Beslagleggingsdiensten

Voorbereidende Fase

  • Dossieranalyse: Wij analyseren uw dossier grondig om de meest geschikte aanpak voor beslaglegging te bepalen.
  • Advies en Voorbereiding: Onze juridische experts bieden advies en bereiden alle noodzakelijke documenten voor.

Executiemaatregelen

  • Beslaglegging: De deurwaarder kan beslag leggen op goederen, bankrekeningen of salaris van de huurder om de openstaande vordering te voldoen.
  • Ontruiming: In geval van huurachterstanden kan de deurwaarder de ontruiming van de huurwoning uitvoeren.

Juridische Ondersteuning

  • Advies en Begeleiding: Wij bieden deskundig juridisch advies en begeleiden u door het gehele juridische traject.

Nazorg

  • Beheer en Verkoop: Wij beheren de in beslag genomen goederen en verzorgen, indien nodig, de verkoop om de openstaande schuld te voldoen.
  • Rapportage en Communicatie: Wij houden u op de hoogte van de voortgang en zorgen voor uitgebreide rapportages.

Kan een incassobureau beslag leggen?

Nee, een incassobureau en een deurwaarder zijn twee aparte entiteiten. Als incassobureau hebben wij geen bevoegdheid om beslag te leggen op eigendommen, woningen, bankrekeningen, en dergelijke. Deze bevoegdheid ligt exclusief bij een deurwaarder. Daarom werkt RIB Incasso samen met lokale deurwaarders. Op deze manier kunnen wij concurrerende tarieven bieden en de juiste deurwaarder selecteren die past bij uw specifieke situatie..

Neem Contact Met Ons Op

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op!

5 + 9 =

Rib incasso