+ Rechtelijk invordering Buruea

RIB Incasso - NO CURE, NO PAY

Bij RIB Incasso begrijpen we dat het incasseren van openstaande vorderingen een uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden wij onze No Cure No Pay incassodienst aan, waarmee u zonder financieel risico kunt profiteren van onze expertise en ervaring.

Z

Slagingspercentage van 94%

Z

U betaalt niets als wij niets incasseren

Z

Uw debiteur betaalt de incassokosten

Z

Duidelijke tarieven, geen verborgen kosten

Z

Vaste casemanager

Persoonlijk advies?

Wat is no cure, no pay?

RIB Incasso hanteert een no cure, no pay-beleid waarbij de opdrachtgever niets hoeft te betalen, zelfs niet als wij succesvol incasseren. Alle kosten worden op de debiteur verhaald, zodat u geen financiële risico’s loopt.

Klanten vertellen over RIB incasso

Inmiddels hebben wij al meer dan 17.000 klanten geholpen met incassozaken. 

Leo Hoogendijk
Leo Hoogendijk
2024-05-17
Goed en snel. Na mijn probleem uitgelegd te hebben zijn ze direct aan de slag gegaan. Duidelijke wekelijkse rapportage en tonen initiatief. Probleem opgelost, volledig dankzij RIB Incasso B.V.
Halil Yilmaz
Halil Yilmaz
2023-10-17
Uitzonderlijke service van RIB Incasso! Vanaf het moment dat we onze zaak aan hen toevertrouwden, waren ze razendsnel en ontzettend persoonlijk in hun aanpak. Ze namen de tijd om alle details door te nemen, en het was duidelijk dat ze altijd voor het uiterste gaan om resultaten te behalen. Als je op zoek bent naar een incassobureau dat daadwerkelijk doet wat het belooft, kijk dan niet verder. RIB Incasso is de keuze voor jou.
Bas Loodgieter
Bas Loodgieter
2023-07-20
Zowel een incassotraject alsmede een eventueel benodigd vervolgtraject worden door RIB Incasso op professionele wijze en zeer doelmatig uitgevoerd. Sterke punten: Professioneel, resultaatgericht, doelmatig, goed bereikbaar, snelle feedback, vasthoudend. Zeker een aanrader!!! Bedankt, toppers?
M Moolkeea
M Moolkeea
2023-07-06
Top service ... eerlijk en netjes afgehandeld
Dirk-Jan Mooiman
Dirk-Jan Mooiman
2023-04-25
Reageert snel op ingediende zaak. Ik had snel mijn te vorderen factuur terug en zeer vriendelijke geholpen. Zeker een aanrader!!
Straw Feddy
Straw Feddy
2023-04-12
Enorm goed geholpen van begin tot eind! Oprecht en vooral eerlijk bedrijf. Erg tevreden !
Melanie Stigter
Melanie Stigter
2023-04-12
Ik ben zeer tevreden over de professionele werkwijze van RIB. Wij zijn zeer goed geholpen door een betrokken werknemer.
Sanjay Haverkort
Sanjay Haverkort
2023-03-07
Erg fijne dienstverlening en top communicatie. Het proces fijn verlopen afgehandeld. Zeker een aanrader.
Jeroen Roggeveen
Jeroen Roggeveen
2023-03-06
Incompetent bedrijf. Ik doe er geen zaken meer mee.
Daniek Bakker-Gijzen
Daniek Bakker-Gijzen
2022-06-29
Super service!! Eindelijk een incassobureau waar we ons geld zien in plaats van alleen maar betalen. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar.

No Cure. No Pay

Bij Rib Incasso bieden wij een No Cure No Pay incasso-oplossing aan die uw belangen beschermt en uw financiële resultaten optimaliseert.

Geen Risico voor U

RIB Incasso hanteert een no cure, no pay-beleid waarbij de opdrachtgever niets hoeft te betalen, zelfs niet als wij succesvol incasseren. Alle kosten worden op de debiteur verhaald, zodat u geen financiële risico’s loopt.

=

Slagingspercentage 94%

=

Juridische ondersteuning

Eenvoudig Indienen van Incasso

Het indienen van uw incasso bij Rib Incasso is eenvoudig. U kunt ons direct contacteren via ons online formulier of telefonisch. Ons deskundige team staat klaar om uw zaak snel op te pakken zodra we alle benodigde informatie hebben ontvangen.

=

Snel resultaat

=

Minnelijke incasso

h

Directe Actie na Indiening

Zodra u uw incasso bij ons indient, gaan we onmiddellijk aan de slag. We gebruiken geavanceerde technologie en expertise om een strategie te ontwikkelen die is afgestemd op uw specifieke situatie. Ons doel is om snel resultaten te behalen en uw openstaande vorderingen zo efficiënt mogelijk te innen.

=

Vaste casemanager

=

24/7 inzicht dossier

Waarom kiezen voor Rib Incasso?

Ervaring en Expertise
Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van incassoprocedures kunnen wij uw incasso efficiënt afhandelen.

Transparantie en Communicatie:
Wij hechten veel waarde aan transparantie en open communicatie. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van uw incasso en ontvangt gedetailleerde rapportages.

Klantgerichte Benadering:
Bij Rib Incasso staat de klant altijd centraal. Wij streven naar maximale tevredenheid door onze diensten af te stemmen op uw specifieke behoeften en verwachtingen.

No Cure No Pay

Bij Rib Incasso bieden wij een transparante en effectieve No Cure No Pay oplossing aan voor het innen van uw openstaande vorderingen. Hier is hoe het werkt en hoe u uw vordering bij ons kunt indienen

Persoonlijk advies over pre incasso

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op!

15 + 14 =

Rib incasso