+ Rechtelijk invordering Buruea

RIB Incasso - Deurwaarder inschakelen

Heeft u te maken met een debiteur die niet kan of wil betalen? Dit is een vervelende situatie waar helaas velen mee te maken hebben. Rib incasso helpt u graag bij het incassotraject om er zo voor te zorgen dat u toch uw geld krijgt. Het inschakelen van een deurwaarder kan onderdeel zijn van een incassotraject.

Z

Slagingspercentage van 94%

Z

Deurwaarders netwerk

Z

Uw debiteur betaalt de incassokosten

Z

Duidelijke tarieven, geen verborgen kosten

Z

Persoonlijke aanpak

Z

Vaste casemanager

Persoonlijk advies over u onbetaalde factuur of lening?

Wat is een deurwaarder?

Een gerechtsdeurwaarder, ook wel bekend als deurwaarder, is een openbaar ambtenaar met exclusieve bevoegdheid om beslag te leggen op inkomsten, salaris, loon, banktegoeden, of roerende/onroerende goederen van schuldenaars. Tevens hebben ze de autoriteit om woningen en bedrijfspanden te ontruimen. De deurwaarder maakt gebruik van deze bevoegdheden wanneer een schuldeiser, volgens gerechtelijke uitspraak, daar recht op heeft. Als een van uw debiteuren weigert uw rekeningen te betalen, kan een deurwaarder worden ingeschakeld.

Wat doet een deurwaarder?

Een deurwaarder kan ervoor zorgen dat u het geld waar u recht op heeft, ook daadwerkelijk ontvangt, zodat u weer zorgeloos kunt gaan ondernemen of zich kan richten op andere belangrijke zaken. Over het algemeen dient een deurwaarder daarnaast als een middel van de rechter tijdens rechtszaken.

Deurwaarder inschakelen Van RIb incasso

Klanten vertellen over RIB incasso

Inmiddels hebben wij al meer dan 17.000 klanten geholpen met incassozaken. 

Leo Hoogendijk
Leo Hoogendijk
2024-05-17
Goed en snel. Na mijn probleem uitgelegd te hebben zijn ze direct aan de slag gegaan. Duidelijke wekelijkse rapportage en tonen initiatief. Probleem opgelost, volledig dankzij RIB Incasso B.V.
Halil Yilmaz
Halil Yilmaz
2023-10-17
Uitzonderlijke service van RIB Incasso! Vanaf het moment dat we onze zaak aan hen toevertrouwden, waren ze razendsnel en ontzettend persoonlijk in hun aanpak. Ze namen de tijd om alle details door te nemen, en het was duidelijk dat ze altijd voor het uiterste gaan om resultaten te behalen. Als je op zoek bent naar een incassobureau dat daadwerkelijk doet wat het belooft, kijk dan niet verder. RIB Incasso is de keuze voor jou.
Bas Loodgieter
Bas Loodgieter
2023-07-20
Zowel een incassotraject alsmede een eventueel benodigd vervolgtraject worden door RIB Incasso op professionele wijze en zeer doelmatig uitgevoerd. Sterke punten: Professioneel, resultaatgericht, doelmatig, goed bereikbaar, snelle feedback, vasthoudend. Zeker een aanrader!!! Bedankt, toppers?
M Moolkeea
M Moolkeea
2023-07-06
Top service ... eerlijk en netjes afgehandeld
Dirk-Jan Mooiman
Dirk-Jan Mooiman
2023-04-25
Reageert snel op ingediende zaak. Ik had snel mijn te vorderen factuur terug en zeer vriendelijke geholpen. Zeker een aanrader!!
Straw Feddy
Straw Feddy
2023-04-12
Enorm goed geholpen van begin tot eind! Oprecht en vooral eerlijk bedrijf. Erg tevreden !
Melanie Stigter
Melanie Stigter
2023-04-12
Ik ben zeer tevreden over de professionele werkwijze van RIB. Wij zijn zeer goed geholpen door een betrokken werknemer.
Sanjay Haverkort
Sanjay Haverkort
2023-03-07
Erg fijne dienstverlening en top communicatie. Het proces fijn verlopen afgehandeld. Zeker een aanrader.
Jeroen Roggeveen
Jeroen Roggeveen
2023-03-06
Incompetent bedrijf. Ik doe er geen zaken meer mee.
Daniek Bakker-Gijzen
Daniek Bakker-Gijzen
2022-06-29
Super service!! Eindelijk een incassobureau waar we ons geld zien in plaats van alleen maar betalen. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar.

Onze Deurwaardersdiensten

Betekening van Gerechtelijke Documenten

  • Dagvaarding: De deurwaarder zorgt voor de officiële betekening van de dagvaarding aan de huurder.
  • Vonnis: Na een gerechtelijke uitspraak wordt het vonnis door de deurwaarder betekend.

Executiemaatregelen

  • Beslaglegging: De deurwaarder kan beslag leggen op goederen, bankrekeningen of salaris van de huurder om de openstaande vordering te voldoen.
  • Ontruiming: In geval van huurachterstanden kan de deurwaarder de ontruiming van de huurwoning uitvoeren.

Juridische Ondersteuning

  • Advies en Begeleiding: Wij bieden deskundig juridisch advies en begeleiden u door het gehele juridische traject.
  • Procedureel Onderzoek: Onze deurwaarders voeren een grondig onderzoek uit om de meest effectieve maatregelen te bepalen.

Nazorg

Nazorg en Rapportage: Wij houden u op de hoogte van de voortgang van het incassotraject en zorgen voor uitgebreide rapportages.

Snelle en Doortastende Actie

Bij RIB Incasso staan we bekend om ons snelle handelen en het nemen van effectieve maatregelen. Zodra uw vordering binnenkomt, beginnen onze incassospecialisten direct met het versturen van aanmaningen via post, telefoon, e-mail of sms. Daarnaast kunnen wij andere drukmiddelen inzetten, zoals het inschakelen van een incassobureau of deurwaarder. Dankzij onze samenwerking met (lokale) deurwaarders kunnen wij snel en efficiënt optreden.

In tegenstelling tot de meeste incassobureaus, die beperkt zijn tot het versturen van brieven, beschikken wij over de juridische kennis en ervaring om gerechtelijke stappen te ondernemen wanneer dat nodig is. Onze specialisten staan u bij in elke fase van het incassotraject, zowel minnelijk als gerechtelijk, met deskundig advies en ondersteuning.

Wij begrijpen dat deurwaarders vaak te maken hebben met bureaucratische procedures die vertraging kunnen veroorzaken. Bij RIB Incasso schakelen wij snel met deurwaarders, zodat u geen last heeft van lange en trage processen. Hierdoor kunnen wij u sneller helpen bij het innen van uw vorderingen.

Neem Contact Met Ons Op

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op!

3 + 1 =

Rib incasso